Боб Айгер - виконавчий директор "Walt Disney Company", оголосив, що виходу "Моана 2" бути. Це буде повністю нове повнометражне продовження мультфільму.

Перша частина побачила світ ще в 2016 році. Тоді стрічка мала шалений успіх, була номінована на "Оскар" та зібрала на переглядах майже 680 мільйонів доларів.

Моана. Фото: скрін Ютуб
Моана. Фото: скрін Ютуб

"Моана залишається неймовірно популярною франшизою. І ми не можемо дочекатися, щоб показати вам більше Моани та Мауї, коли Моана 2 вийде в кінотеатрах цього листопада", – повідомив Айгер.

Захоплюючий сюжет відправить глядача у цікаву подорож з Моаною та Мауї. Але одночасно з тим, команда незвичайних мореплавців буде абсолютно нова.

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Моана. Фото: скрін Ютуб
Моана. Фото: скрін Ютуб

За сюжетом Моана отримує дзвінок від своїх предків, вони їй говорять загадкове послання. Через це вона буде змушена відправитись у далеку та непросту подорож – морями Океанії. Ці води давно втрачені та небезпечні, але вони подарують їй пригоду, з якою вона ніколи не стикалася. Там її чекає багато перешкод, але вони тільки зроблять її сильнішою.

Моана. Фото: скрін Ютуб
Моана. Фото: скрін Ютуб

Режисером виступить Дейв Дерік молодший, а музичний супровід займалися номінанти на Греммі Ебігейл Барлоу та Емілі Бер, триразовий володар Греммі Марк Мансіна. Тож стрічка обіцяє бути атмосферною та заворожуючою.

Офіційна дата виходу Моани 2 – 27 листопада 2024 року.

Також наразі у офіційному виробництві знаходиться рімейк оригінальної частини. У ній зніметься Дуейн Скала Джонсон.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Гикавка та Беззубік знову повернуться на екрани: хто зіграє у новому ремейку "Як приборкати дракона"

Раніше портал Знай інформував, Disney вирішив проблему руху у віртуальній реальності: скоро літатимемо, не виходячи з дому

Також наш портал повідомляв, у родині Грю поповнення: Illumination показали трейлер нової частини "Нікчемного я"