Відомий український актор театру та кіно, 37-річний Дмитро Ступка, онук легендарного Богдана Ступки та син Остапа Ступки, нещодавно оприлюднив низку романтичних фотографій із коханою дівчиною Юлією Барабановою.

Закохані позували на тлі затишного ресторану в Лас-Вегасі, куди вирушили, зважаючи на все, під час романтичної подорожі.

Дмитро Ступка, фото: Instagram
Дмитро Ступка, фото: Instagram

На собі пара мала однакові светри з написом "Каліфорнія", обіймалася і цілувалася. Сам Дмитро супроводжував публікацію теплими словами кохання, забувши рідну мову.

"Все, що мені потрібно в житті, це ти і наші діти. Люблю тебе", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Передплатники актора залишили чимало коментарів, зауваживши, що пара чудово підходить один одному. Ступка відповів, що весілля закохані планують влаштувати на Гаваях у колі найближчих друзів та родичів.

Нагадаємо, про стосунки з Юлією Барабановою Дмитро вперше оголосив у серпні минулого року. До цього він був одружений з Поліною Логуновою, з якою розлучився в 2023 році після 7 років подружнього життя.

Дмитро Ступка, скриншот: Instagram
Дмитро Ступка, скриншот: Instagram

Новий роман Дмитра Ступки виглядає цілком серйозним і перспективним поки що. Зважаючи на все, пара вже планує не лише весілля, а й появу спільних дітей.

Нагадаємо, "де її чоловік? Чому він зник?": коханого Юлії Саніної запідозрили у втечі за кордон

Як повідомляв "Знай.uа", вітаємо, ви "потрапили" на 500 гривень: Олена-Крістіна Лебідь попередила про підступних шахраїв

Знай.ua писав, "я вижив": В'ячеслав Узєлков налякав українців, раптово опинившись у лікарні