Поки українці обговорюють скандали з сурдоперекладом для Нацвідбору на "Євробачення", а також читають новини про те, як користувачі "поклали" сервери "Дії" під час голосування за свого виконавця, українська співачка Марія Сур вже вдруге перемагає у другому турі Мелодіфестивален. на "Євробачення-2024" у Швеції.

Цього року Марія виступила з піснею "Коли я піду", підкоривши глядачів. Вже 9 березня відбудеться фінал конкурсу, де буде обрано представника країни на "Євробачення".

Нагадаємо, цього року завдяки перемозі співачки Лорін, міжнародний конкурс відбудеться у Мальмі (Швеція).

Марія Сур, скріншот: YouTube
Марія Сур, скріншот: YouTube

Марія Сур із Запоріжжя також дійшла до фіналу, але не змогла перемогти Лорін. Дівчина переїхала до Швеції на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вона відома своєю участю у телепроекті "Голос країни".

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Марія Сур, скріншот: YouTube
Марія Сур, скріншот: YouTube

У Швеції Сур підписала контракт із міжнародним агентством та продовжує займатися творчістю.

"Ми зробили це! Ви зробили це! Вдячна кожному за підтримку", - написала Марія на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Публікація Марії Сур, скріншот: Instagram
Публікація Марії Сур, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Євробачення" традиційно зіграло роль у поповненні родини Джамали: співачка чекає на третю дитину.

Раніше повідомлялося, "Потрібен контраст": Андрій Данилко розповів, коли зніме чорну маску та перевдягнеться зі спортивного.

Також, одна із сурдоперекладачок Нацвідбору "Євробачення" любителька УПЦ МП? На її сторінці знайшли багато доказів.