Коли мова заходить про прагнення схуднення, підходи можуть бути різними: від фітнесу та спорту до останніх дієтичних тенденцій. Однак 55-річний режисер Гай Річі, відомий своєю роботою над гангстерськими шедеврами, віддає перевагу більш незвичайному шляху до ідеальної форми.

В останньому інтерв'ю на подкасті Ruthie's Table 4, де він обговорював свій останній проект "Міністерство неджентльменської війни", Річі поділився секретом свого вражаючого схуднення. Його рецепт? Стейки. П'ять вечорів на тиждень.

Гай Річі / фото: відкриті джерела
Гай Річі / фото: відкриті джерела

"Зазвичай я їм реберця п'ять або шість днів на тиждень", — говорить Річі.

"Мені подобається жир, мені подобається його хрумка скоринка, здається, для мене це правильне співвідношення жиру і м'яса. Я хочу, щоб воно було хрумким, і тоді я буду в раю, і воно ніколи не набридне. Я не любитель сніданків і втратив камінь, чому дуже задоволений", — додає він.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Можливо, це далеко від звичайних дієтичних підходів, але для Річі стейки стали ключем до досягнення цілей у схудненні.

Гай Річі / фото: Menshealth
Гай Річі / фото: відкриті джерела

І хоча такий раціон може здатися одноманітним, Річі додає різноманітність, включаючи переривчасте голодування та корисні батончики з фініками та горіхами.

"Мені легко готувати" , — зізнається Річі.

Гай Річі / фото: Menshealth
Гай Річі / фото: Menshealth

Важливо, що високий вміст насичених жирів у стейках може негативно вплинути на здоров'я, тому експерти рекомендують помірне вживання.

Тим не менш, подібний підхід Гая Річі демонструє, що кожен може знайти свій власний, унікальний шлях до здорового способу життя та схуднення.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що припиняйте готувати гречку: виявилося, що крупа може вас поховати

Вам буде цікаво дізнатися, жінка зробила багато пластичних операцій і в 61 рік вийшла заміж за 26-річного: крутіше Галкіна та Пугачової