Одна дуже показова історія сталася в одному з ресторанів. Працівники закладу завжди пишалися професіоналізмом та високою якістю обслуговування своїх відвідувачів.

Однак одного вечора до закладу прийшов дуже вибагливий клієнт зі своєю дружиною. Замовивши стейк середньої прожарки, він постійно повертав його назад на доопрацювання – то немов смажений, то немов пересмажений. І так шість разів! Це неймовірно дратувало і офіціанта, і шеф-кухаря. Про це повідомляє Mirror.

Стейк, скриншот youtube ШЕФМАРКЕТ
Стейк, скриншот youtube ШЕФМАРКЕТ

Зрештою, втрутився менеджер ресторану та пообіцяв особисто стежити за приготуванням стейку. Однак невдовзі погляд шеф-кухаря впав на офіціанта, він втратив терпіння.

"Шеф-кухар, найпрофесійніший і спокійніший хлопець, з яким я коли-небудь працював, подивився мені прямо в очі і сказав: "Ніколи не говори ні слова про те, що я збираюся робити". бере стейк, кидає його на землю, тягне ногою через всю кухню, наступає на нього, а потім кладе назад на гриль", - заявляє офіціант.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Стейк, скріншот: YouTube
Стейк, скріншот: YouTube

Коли смажений "особливим способом" стейк потрапив знову до клієнта, той нарешті залишився задоволеним.

"Відкусив шматочок і сказав, що стейк ідеальний. Я прозвітував перед шеф-кухарем, і він сказав, що за більш ніж 30 років роботи на кухні до нього ніколи не повертався стейк стільки разів", - додає офіціант.

Нагадаємо, у шлунку - знахідка для колекціонера: лікарі дістали з чоловіка 2 кілограми кришок, монет та каміння

Як повідомляв "Знай.uа", жінка гуляла із сином і допомогла народитися кровожерливому хижакові: без неї не вижив би

Знай.uа писав, копи посадили голуба у в'язницю, думаючи, що він шпигун: чому його потім відпустили