Прихильник кривавої політики Путіна, Філіп Кіркоров, відомий своїми сканадальними витівками та нетрадиційною орієнтацією, поїхав співати до окупованої Горлівки. Після "голої вечірки" у Івлєєвої, путіністові "порізали" ефіри та концерти.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Кіркоров заспівав для окупантів, які зараз відновлюються у лікарні окупованої Горлівки.

Путініст цинічно заспівав пісню Ірини Білик "Сніг", в якій йдеться про те, що лютий "украв тебе назавжди", ймовірно з посиланням на початок повномасштабного вторгнення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, він заявив перед окупантами про те, що не має наміру нікуди їхати з росії, хоча його постійно помічають на елітних курортах Європи та Туреччини.

Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram
Переляканий Кіркоров. Фото: скриншот Instagram

Окупанти вже встигли його потролити, адже Кіркоров так поспішав на фронт, що й забув повторити слова пісні та облажався.

Через "голу вечірку" прихильника кривавої політики путіна почали прибирати з ефірів і шоу і блокувати йому банківські рахунки.

Для російських артистів подорож на окуповані території - це спосіб повернути прихильність Кремля, ефіри та гонорари.

Нагадаємо, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпочних зірок любитель чоловічих писюнів .

Раніше повідомлялося, дочка "заслуженого Д'Артаньяна" Михайла Боярського поплакалася, що їй нема куди виїхати відпочити: "Чому не можна просто жити?" .

Також, путініста Філіпа Кіркорова прямо на сцені відшльопав молоденький шанувальник: після викриття Паніна вже не приховує