Том Круз - відомий американський актор, режисер, якого багато хто знає по ролі у франшизі "Місія нездійсненна".

Якось він навіть був в Україні і спілкувався з Президентом Володимиром Зеленським щодо зйомок у нашій країні. Однак зараз, мабуть, йому ніщо не заважає розпочати стосунки із російською моделлю... з донькою ексдепутата Ельсіною Хайровою.

Том Круз, кадр з фільму "Лицар дня"
Том Круз, кадр з фільму "Лицар дня"

Він намагається уникати її у громадських місцях, щоб їх не бачили разом. Однак заради неї Том Круз часто перебуває у Лондоні, бо вона живе у Великій Британії. Останніми тижнями вони зблизилися, але зберігають конфіденційність, про що повідомляє Daily Mail.

"У колі Ельсіни добре відомо, що вони з Томом тепер разом. Вони дуже зблизилися, але обережні, щоб їх не фотографували разом. Том ночував у квартирі Ельсіни, яка, як ви можете собі уявити, є дуже добрим місцем. Їм подобається проводити час разом", – заявляє анонімне джерело.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Вони разом були на гала-вечері на підтримку благодійної організації швидкої допомоги. Приїхали вони, звісно, ​​окремо, але час на заході проводили разом. Незабаром після цього він летів на Супербоул-2024 у Лас-Вегас, але був там уже з іншою жінкою.

Ельсіна Хайрова, фото: Instagram
Ельсіна Хайрова, фото: Instagram

Ельсіна Хайрова, фото: Instagram
Ельсіна Хайрова, фото: Instagram

Ельсіна Хаірова, фото: Instagram
Ельсіна Хаірова, фото: Instagram

Нагадаємо, колишня дружина Кличка розповіла про рідкісні риси їхньої доньки: "Вона моя маленька копія, але..."

Як повідомляв "Знай.ua", зірку "50 відтінків сірого" мало не вбили гусениці: гра в гольф могла обернутися трагедією

Знай.ua писав, зірка "Месників" зізнався, що міг не стати Халком через пухлину в мозку: "Помреш молодим..."