Наречена у Канаді скасувала весілля та розійшлася з коханим через те, що гості не захотіли дарувати по 1200 гривень.

Про це пише Unilad.

Сьюзан за порадою шамана захотіла зіграти з коханим розкішне весілля. На свято вони запланували витратити 60 тисяч доларів.

Наречена весілля. Фото: Знай.ua
Наречена весілля. Фото: Знай.ua

Однак пишне святкування вартувало дорого, але дівчина не розгубилася і попросила кожного подарувати їм по 1200 доларів.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Із усіх запрошених прийти на святкування з такою умовою погодились лише 8.

Нарчену дуже розлютила така ситуація і вона вирішила не просто скасувати весілля, а ще й розійтися з коханим.

Наречена, скріншот: YouTube
Наречена, скріншот: YouTube

Після такого зухвалого вчинку дівчина не лише не вибачилась перед запрошеними людьми, а й ще заявила про те, що вони недостойні відвідати її з коханим свято.

"Наше прохання про $1,500 для всіх інших гостей не було чимось незвичайним. Ми ясно дали зрозуміти. Якщо ви не можете зробити внесок - ви не запрошені на наше ексклюзивне весілля. Це вечірка, яка буває раз і на все життя", - написала вона у своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, що жінка розкрила зраду чоловіка зі своєю мамою: "Почула голос...". Чоловік не посоромився змінити свою дружину з її ж мамою, незважаючи на народження двох дітей.

Раніше ми повідомляли, що жінка зрадила чоловікові із 300 коханцями, а він навіть не помітив: надавали "жриці" 400 тисяч. Її чоловік повністю захоплений роботою, за всі ці роки так і не дізнався, що дружина йому зраджує.

Також стало відомо, що дівчина зруйнувала стосунки з чоловіком одним бажанням – спочатку стерпів , але це "неможливо". Чоловік на початку стосунків знав про це, нічого критичного він у цьому не побачив, але згодом його це дістало.