Легендарний англійський футболіст і один із найрезультативніших бомбардирів в історії Прем'єр-ліги Уейн Руні несподівано заявив про бажання спробувати свої сили на боксерському рингу.

Нагадаємо, що на початку січня Руні було звільнено з посади головного тренера футбольного клубу "Бірмінгем Сіті" через незадовільні результати команди. З того часу він розглядає різні варіанти свого подальшого професійного шляху.

Уейн Руні, скріншот: Youtube
Уейн Руні, скріншот: Youtube

Як повідомляє британське видання The Sun, 38-річний Руні вже веде переговори з відомим промоутерським агентством Misfits, яке спеціалізується на організації боксерських поєдинків серед зірок та інтернет-блогерів. Саме Misfits стоїть за низкою гучних поєдинків минулих років, зокрема, боїв Логана Пола проти КСІ.

Отже, Руні може дебютувати на рингу саме під їх промоцією.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Повідомляється, що сторони вже обговорюють можливість проведення поєдинку вже навесні, наприклад, у травні, коли відбудеться мегабій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком. Звичайно, Руні погодиться вийти на ринг лише за величезний гонорар.

Уейн Руні, скріншот: Youtube
Уейн Руні, скріншот: Youtube

До речі, свого часу Уейн захоплювався боксом і навіть тренувався в одному з аматорських клубів Ліверпуля. Він регулярно відвідує гучні світові поєдинки, підтримує Тайсона Ф'юрі та активно спілкується з іншими зірками цього виду спорту у соцмережах.

Нагадаємо, зірка збірної України страждає від власної дружини? Красуня стала на захист самої себе

Як повідомляв "Знай.uа", у Німеччині зарізали юного баскетболіста: кричали про Україну та били ножем

Знай.ua писав, одноклубник Олександра Зінченка забанен в Counter-Strike 2: зірка футболу "потрапив" на 1,4 млн грн