Американец зірвав джекпот у День Святого Валентина. За три дні до виграшу він розірвав стосунки із своєю дівчиною та думав що буде сумувати у це свята, однак доля вирішила по-іншому.

Про це пише UPI.

Лотерея. Фото Unsplash
Лотерея. Фото Unsplash

Мешканець Чикаго гадав, що після розриву з дівчиною його очікував невдалий День святого Валентина, але його настрій змінився після того, як він купив 50-кратний скретч-квиток "Монополії" в магазині Walmart на Норт Авеню в Нортлейку.

Американець буквально запанікував, після того, як "нашкрябав" білет, завдяки якому він виграв мільйон доларів.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Долари. Фото: скрін youtube
Долари. Фото: скрін youtube

За декілька днів до щасливого випадку, чоловік думав що буде сумним та пригніченим у День всіх закоханих - але доля вирішила по-своєму. Тепер хлопець не думає про нові стосунки, а шукає як вигідно вкласти зароблені гроші.

"Я божеволів, зберігаючи цей мільйон доларів у таємниці. У мене немає особливої людини, з якою я міг би поділитися своєю великою новиною, тому що ми з моєю дівчиною розлучилися за три дні до того, як я купив виграшний квиток. Можна сказати, що мені не дуже щастило на любовному фронті, але це не біда, адже тепер я дійсно зірвав джекпот!", - поділився везунчик.

Нагадаємо, прибиральники подумав, що лотерейний квиток підніме настрій: чоловік виграв 100 тис доларів у найжахливіший день

Як повідомляв "Знай.uа", подружжя врятувало шлюб після 19 років життя лише одним рішенням: що сталося

Знай.ua писав, жінка "тягала" 1,5-річну дитину по підвалах, живучи в Україні без документів: "Малюк..."