Відомий український гурт "Антитіла" заявиили про те, що зараз не на часі брати участь у "Євробаченні", адже витрачені на нього кошти можна спрямувати на допомогу військовим.

Про це вони розповіли в інтерв'ю виданню "Хочу".

Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube
Гурт "Антитіла". Фото скріншот з Youtube

Один з учасників гурту заяви про те, що участь к конкурсі варто було б відкласти. Таким кроком ми б показали інозеним партнерам що економимо гроші для допомоги фронту.

"Нещодавно у нас з товаришем підіймалося питання, як пояснювати європейцям і тим, хто підтримує Україну, що ми стільки грошей будемо відправляти від нашої країни на "Євробачення"? Можливо, варто було відмовитися брати участь. І сказати: "Бачите, ми на всьому економимо, оскільки ми потребуємо коштів та снаряди", - зазначив учасник гурту Сергій Вусик.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Фронтмен гурту Тарас Тополя зазначив, що у наступному році ці кошти точно варто було б зекономити.

Антитіла. Фото: скрін youtube
Антитіла. Фото: скрін youtube

"Добре, що ми можемо відправляти від України, що держава є, з якої можна відправляти", - додав музикант.

Нагадаємо, що раніше музикнати анонсували продаж квитків на концерт у звільненій Ялті. Схоже, зараз хлопці налаштовані вже не так оптимістично.

Нагадаємо, що фронтмен гурту "Антитела" розповів чи планує знову стати на захист України: "Є розуміння, що країна має вистояти".

Раніше ми повідомляли, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про таємну розмову із Зеленським: "Дійсно все на межі".

Також, лідер "Антитіла" Тарас Тополя розповів про прильоти у свій двір: "Яка, до біса, творчість?"