Прима-балерина та заслужена артистка України Катерина Кухар, яка полюбилася українцям за суддівство у яскравому танцювальному шоу "Танці з зірками", розповідала шанувальникам, що, незважаючи на те, що не вважає себе фаталісткою, певні думки щоранку її захоплюють.

Своїми роздумами Катерина поділилася на сторінці у Instagram.

Катерина Кухар, фото: Знай.ua
Катерина Кухар, фото: Знай.ua

Катерина поширила своє чорно-біле фото та зазначила, що щодня, незважаючи на те, що їй не хочеться бути фаталісткою, здається, природа подає певні знаки. Проось що вона пише:

Відкриваючи стрічку новин, я відчуваю, що читаю останній розділ Біблії, в якому йдеться про висохлу річку Євфрату в останні дні людства! Війни, землетруси, непереможні віруси, вбивство безневинних людей... суцільні катаклізми та катастрофи. Для повної картини не вистачає НЛО та зомбі. Нам уже не треба ходити в кіно на блокбастері, ми живемо у ньому! Людство на межі глобальних змін…..

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів "Рішення вже прийнято": українців попередили про зростання тарифів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

У коментарях підтримали Катерину, і наголосили, що наше життя як страшний сон, а зомбі вже існують, воно на росії.

"Ви дуже хороша! Згодна вами! Хочеться, щоб це все швидше закінчилося", "Зомбі існують - вони на росії", "Наше життя немов страшний сон….. коли тільки ранок, щоб прокинутися?", "Точно, хочеться простих дівочих" радості та очікування весни, а не це все" , - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що українці напали на Катерину Кухар: "Як вистачає розуму та совісті".

Раніше ми повідомляли, що Катерина Кухар звернулася до українців після чуток про розлучення та "зради" Стоянова: "Не хвилюйтеся".