2024 рік стане для України часом переродження. Масовані атаки та бойові дії закінчаться, бо ці процеси перейдуть на інші території.

Про це зазначила провидиця Ісіта Гайя.

Скрін, відео YouTube Україна перемога
Скрін, відео YouTube Україна перемога

Вона провела спеціальний ритуал у Таїланді, який допоможе людям отримати велику силу в рік Дракона та перемогти ворога нашому народу.

Під час магічного дійства провидиця побачила, як закінчиться війна в нашій країні.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Вона зазначає про те, що навесні і влітку 2024 року усі країни світу будуть чекати складні випробування, що також торкнуться і Україну.

Ісіта Гайя повідомляє про те, що цей рік стане для України часом перередження і масовані атаки та обстріли припиняться, бо перейдуть на інші території.

Ракетна атака по Україні Фото: ДСНС
Ракетна атака по Україні Фото: ДСНС

Наша країна у цьому році ввійде у нову еру своєї історії.

Провидиця вважає, що українці повинні пишатся тим, що вони живуть на найкращій землі.

"Багато сторін і країн будуть зацікавлені в цій території, в тому числі купівлі деяких земель. Втрата земель може бути не тільки тому, що це війна, а й тому, що ці землі можуть купити. Але всі українці зараз повинні розуміти, що вони живуть на найкращій землі і вони повинні створити для себе найкращі умови для щасливого життя", - повідомила Ісіта.

Нагадаємо, відомий астролог назвав конкретний місяць, коли Україна дізнається, що перемога близько

Як повідомляв "Знай.uа", у записах Ванги виявили пророцтво на кінець війни Росії проти України: "засвітився" 2024 рік

Знай.ua писав, скасування військового стану та повернення Криму: прогноз спадкової мольфарки для України