Олексій Потапенко, відоміший як Потап, вже довгий час перебуває під шквалом критики українців.

І цілком логічною причиною є його рішення покинути Україну під час повномасштабної війни. Для багатьох шанувальників творчості артиста це стало справжнім розчаруванням. Деякі з колег навіть почали засуджувати Потапа за такий вчинок, вважаючи його боягузтвом та відступництвом. Втім, сам співак, здається, не надто переймається думкою хейтерів. Він продовжує працювати то в Іспанії, то в Колумбії.

"Незважаючи на багато ненависті та негативу, що зустрічається по дорозі, ми продовжуємо прагнути нових вершин", - заявляє він.

Потап. Фото Instagram
Потап. Фото Instagram

Наразі музикант перебуває з творчим візитом у Латинській Америці. Свої поїздки Потап пояснює великими можливостями, які відкрилися йому завдяки війні. Незважаючи на всі проблеми, він сприймає це як шанс не лише познайомитися з новими культурами, а й відкрити для себе нові горизонти – створювати хітові пісні та знаходити молоді таланти.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Цього разу Потап здійснює свій вояж за океан без своєї законної дружини Насті Каменських, яка готується до великого туру Україною вже у березні. Співачка, у свою чергу, активно вивчає іспанську мову, використовуючи її вже більше, ніж українську в публікаціях.

Причини рішення відлетіти до Колумбії без Насті не повідомляються. Однак чутки вказують, що зачарований Олексій уже встиг знайти собі нову музу на ім'я Катерина.

Олексій Потапенко, скріншот: Instagram Stories
Олексій Потапенко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, у Барселоні виявився нікому не потрібен: Потап відлетів "продюсувати" до Колумбії

Як повідомляв "Знай.uа", "Настя з новим чоловіком в Іспанії": блогер "поховав" пару Каменських та Потапа

Знай.ua писав, блогер запідозрив, що Потап хоче повернутися на російську сцену : "Виходили з клубу..."