Популярний американський гурт "U2" на концерті у Лас-Вегасі закликав американців підтримати Україну. Фронтмен бенду Боно заявив, що без допомоги партнерів, росіяни зможуть захопити Німечиину чи Польщу.

Відповідний ролик був опублікований на сторінці "United 24".

Гурт "U2". Фото: Instagram
Гурт "U2". Фото: Instagram

Під час виступу музикантів, лідер "U2" звернувся до жителів США та закликав підтримати українців, які вже другий рік поспіль віддають життя за свободу не лише своєї країни, а й усієї Європи.

Боно впевнений, що кровожерливий путін може піти далі і у випадку поразки України захопить інші держави континенту.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Америко, ти така щедра. Даймо цим людям те, що їм потрібно. Вони борються за нашу свободу, а не лише за свою. Наступного тижня виповниться два роки, як Путін вдерся, намагаючись знищити важко здобуту свободу 42 мільйонів людей. Далі буде Польща, Литва. Східна Німеччина. Хтозна, куди далі може піти ця людина... Для цих людей свобода — це не просто слово з пісні. Для цих людей свобода є найважливішим словом у світі. Настільки важливим, що українці борються і гинуть за неї", — звернувся Боно до своїх шанувальників.

Нагадаємо, чоловік української актриси Міли Куніс водить 10-річну доньку на повідку: кадр потрапив до мережі та викликав паніку

Як повідомляв "Знай.uа", Дженіфер Лопес "вляпалася" у скандал за 5 млн доларів: виступила в Дубаї з путіністами на підтримку ЛГБТ+

Знай.uа писав, Анджеліна Джолі зізналася, як після видалення грудей зважилася здатися голою у фільмі: "Було б нечесно"