Жителька Австралії Карен 4 роки думала, що її чоловік працює на роботі із частими відрядженнями, доки не знайшла одну річ у його валізі. Після такого "сюрпризу" жінка прогнала його та подала на розлучення.

Про це пише The Mirror.

Жінка вважала, що протягом вже 5 років має щасливу родину із двома дівчинками-близнючками, але одна необережність чоловіка відкрила їй очі.

Валіза / фото
Валіза / фото

До того, як Карен вийшла заміж за Марка, вона змирилась і з тим фактом, що йому доводиться їздити у відрядження.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Коли у їх родині з'явились діти, він проводив більшу частину часу вдома з ними, але коли вони трохи підросли, він погодився на нову роботу, яка як він пояснив дружині, вимагала ще більшу кількість поїздок.

Після одного з такимх відряджень Марк повернувся втомленим та ліг спати. Карен вирішила розпакувати його валізу.

У ній вона найшла маленьку фоторамку із зображенням жінки віком близько 30 років і хлопчика, якому було близько 18 місяців.

Серце Карен ледь не зупинилося і вона сподівалася, що Марк переплутав валізу, але речі були його.

Зрада, скріншот: YouTube
Зрада, скріншот: YouTube

"Він дивився на мене кілька секунд, мовчки, а потім просто опустив обличчя в долоні і сказав: "Мені дуже шкода. Я знав, що одного дня ти дізнаєшся, я боявся цього моменту", - ділиться Карен.

З'ясувалось, що весь цей час чоловік крутив роман із коханкою і вона від нього завагітніла.

Карен не розуміла, як він проміняти її та дівчаток на іншу жінку, але Марк говорив "що був заручником ситуації".

Згодом з'ясувалось, що Марк взагалі не виїжджав за кордон, а інша жінка та його син жили у найближчому кварталі до них.

Карен вигнала Марка з будинку та подала на розлучення.

Нагадаємо, "Всюди була кров": дівчині "відрізало" п'яту точку через нещасний випадок на човні, а той самий м'яз просто зник.

Раніше ми писали про те, що дівчина вирішила задовольнити свого хлопця в черзі по м'ясо - просто сіла на коліна і "почалося"

Як повідомляв Знай.ua, жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусним привидом, але покинула його, коли побачила "справжнє обличчя"