У житті українського шоумена та телеведучого Анатолія Анатолича останнім часом проходить багато перепетій, пов'язаних із візитом до ТЦК. Раніше він тричі рвався потрапити до центру, щоб стати на військовий облік – не потрапляв за графіком чи відправляли назад.

В інтерв'ю радіо Люкс ФМ Анатолій вкотре поділився своїм неприємним досвідом. На додачу до цих неприємностей, Анатолій поскаржився на "хейт" у свій бік щодо останніх новин:

Анатолій Анатолій / фото: скріншот Youtube
Анатолій Анатолій / фото: скріншот Youtube

"Сьогодні з'явилась новина про те, що ТЦК будуть ледь не цілодобово працювати, і мені багато хто написав, що це через мене і, в лапках, мені подякували. Що я там хейтив, що вони мало працюють, і тепер вони працюють багато."

Ведуча не втратила шансу дізнатися про думку шоумена на актуальне питання – чи варто артистам вступати до лав військових. Проте Анатолій, побоюючись можливих засудів із боку суспільства, ухилився від прямої відповіді.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

"Це дуже складне питання, мені на нього складно відповісти. Я не український доброволець і зараз я не підлягаю військовій службі, бо в мене троє неповнолітніх дітей. Тому, щоб я не казав, мені скажуть: "Ну, тобі легко казати, ти ж багатодітний батько і тебе не забирають в армію", – каже шоумен.

Такі зірки, як співак Тарас Тополя, теж батько трьох дітей, є добровольцем з початку війни.

Анатолій Анатолій / фото: скріншот Youtube
Анатолій Анатолій / фото: скріншот Youtube

"Немає такого поклику серця чи все-таки сім'я у пріоритеті?"

На це питання шоумен не відповів прямо, лише виправдавши свою діяльність поза службою:

"Зараз ні. Зараз я не служу...Ти розумієш, зараз в Третьою штурмовою знімаємо якраз про рекрутів, також в нас є колаборація з Азовом (з підготовкою хлопців). Тобто, я постійно в цій темі і я постійно з військовими або на зв'язку, або в якихось колабораціях медійних, і це також зараз дуже важлива робота. Показувати, що вони роблять, як вони працюють", – відповів Анатолій.

Раніше ми писали про те, що А наталій Анатолій розповів про плюси "утримання": "Не бачу нічого проти"

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Чи враховують це військові...": блогер пояснив, як окупанти можуть використовувати метро в Україні

Також наш портал інформував, чоловікам назвали простий спосіб перетнути кордон: "Просто показуєш"