Популярна в соціальних мережах українська модель "відомих робіт" в Onlyfans Лоліта Богданова, також відома як Лола Банні, опинилася в російському списку найрозшукуваніших осіб. Причиною такого "пошуку" стало те, що модель оголила груди перед Кремлем.

Цей інцидент стався ще 2021 року. Лише через 3 роки Міністерство внутрішніх справ росії оголосило Лоліту у розшук.

Лола Богданова, скріншот: Instagram
Лола Богданова, скріншот: Instagram

У 2021 році мешканка тимчасово окупованої Макіївки потрапила до заголовків новин через провокаційний вчинок на Червоній площі – Лоліта Богданова оголила груди перед Кремлем.

Лола Богданова, скріншот: Instagram
Лола Богданова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Ще і не почали відпочивати: школярам доведеться сісти за парти вже через місяць і навчатись по суботах Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті Українців очікує подорожчання двох комунальних послуг: кому готуватись до тарифного "нокауту"
Показати ще

Згодом її затримали, проте відпустили під підписку про невиїзд. Російські ЗМІ стверджують, що українка порушила умови запобіжного заходу. Тому через три роки після інциденту МВС росії офіційно оголосило модель у розшук.

У відповідь на це вона поширила в Insta-Stories жарт, у якому зазначила, що МВС росії просуває його.

Stories Лоли Богданової, скріншот: Instagram
Stories Лоли Богданової, скріншот: Instagram

Провокаційне відео Богданової з'явилося у мережі у жовтні 2021 року. У ролику напівгола Лоліта стоїть перед собором Василя Блаженного на Червоній площі в Москві.

Згодом Лола вибачилася і заявила, що це не вона опублікувала відео. До того ж модель стверджувала, що вона була знята ще два-три роки тому. Незважаючи на це, дівчину затримали і порушили проти неї кримінальну справу за статтею "Публічні дії, що виражають неповагу до суспільства, вчинені з метою образи релігійних почуттів віруючих", яка передбачає покарання до року позбавлення волі.

Зараз дівчина живе у Лос-Анджелесі та періодично відпочиває на Балі, у Дубаї та інших розкішних курортах. На її сторінці є багато фотографій із Москви, проте згадки про широкомасштабну війну в Україні відсутні.

Нагадаємо, Гетьманцев вимагає податок з Pornhub, поки моделей судять за оголені груди.

Раніше повідомлялося, одна – клієнтам, інша – для хлопця: ескортницю з двома вагінами засуджує родина її коханого.

Також, з копа в гарячу модель для дорослих: через 14 років роботи в поліції 37-річна жінка знайшла своє "покликання".