Українські артисти, співаки та ведучі нерідко потрапляють не лише під критику суспільства, а й стикаються з погрозами. Виключенням не став і Андрій Бєдняков.

На своїй сторінці в Інстаграм, чоловік поділився скріном повідомлення з погрозами від невідомого чоловіка, який ймовірно є росіянином.

"Ми йдемо м**зь, чекай, ми тебе знайдемо, за все відповіси ло***а!" йдеться в повідомленні

Андрій Бєдняков, фото: Instagram
Андрій Бєдняков, фото: Instagram

Однак зірку це ніяк не смутило і він адресував жартівливе повідомлення-звернення до "Стасіка" та всіх хто його побачить.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Стасік хто "ми"? Куди ідьотє? дайте конкретики. Друзі, якщо побачите людей, які ідуть, запитайте чи є там стас? Якщо є - помашіть йому рукою" відповів Бєдняков

Це вже не перший випадок, коли ведучому погрожують росіяни. Чоловік неодноразово викладав фото повідомлень, які надходять йому в особисті повідомлення. Окрім цього подібні листи надходять й іншим артистам.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

На своїй сторінці, Андрій Бєдняков висвітлює жахливі події війни з якими зіткнулися українці та розповідає про реалії сьогодення. А судячи з погроз, в соцмережі ведучого "ошиваються" й любителі "русского міра", які своїми повідомленнями намагаються хоч якось допекти українцям.

Історія Бєднякова. Фото: скрін Інстаграм
Історія Бєднякова. Фото: скрін Інстаграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Бєдняков закликав українців більше донатити, але отримав "ляпаса": "Люди вже давно намагаються вижити"

Раніше портал Знай інформував, Оля Полякова потрапила під роздачу фанів за кліп на тлі Меморіалу Голодомору: "Це жахливо!"

Також наш портал повідомляв, дочка Олі Сумської висвітлила свою майже головну роль у російському серіалі