Історичні пам'ятки – це мистецтво, де межі часу виразом творчості та повагою до пам'яті мають тонку і делікатну грань. Співачка Оля Полякова опинилася у центрі скандалу, знявши кліп на свою пісню "Все буде ОК" на тлі Меморіалу жертвам Голодомору у Києві.

На кадрах відео співачка танцює та виконує свою композицію перед фоном хрестів, які символізують жертви страшного Голодомору.

Меморіал жертвам Голодомору / фото: Х
Меморіал жертвам Голодомору / фото: Х

Втручання мистецтва в трагічну історію викликало обурення в соціальних мережах, де користувачі висловили свою незгоду з таким використанням меморіалу, вважаючи його недоречною та неповажною до пам'яті мільйонів людей, які загинули від голоду.

"Це жахливо! Як можна танцювати та співати на місці, де поховано мільйони загиблих від голоду людей?"

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Хто не побачить, на тлі якого монумента йому знімали кліп? Хіба людина, яка втратила зір."

"Це піар на трагедії. Полякова просто хоче хайпа."

Оля Полякова / фото: скріншот відео X
Оля Полякова / фото: скріншот відео X

Реакція в мережі була бурхливою, з багатьма коментарями, що засуджують дії співачки. Критика супроводжувалася звинуваченнями в тому, що використання меморіалу в музичному кліпі – це не що інше, як "танці на кістках" та "спроба піару на трагедії".

Оля Полякова відео видалила.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Маша Полякова нарвалася на гнів українців через "джуджун" у роті: "Просто жах, відсутність виховання"

Вам буде цікаво дізнатися, чи з лушала музику та танцювала під час похорону воїна: відео в соцмережі розлютило українців

Крім того, Знай.ua повідомляв, " Дуже боляче": Даша Астаф'єва зізналася, що вже півроку серйозно хворіє