Популярний український виконавець Олександр Чемеров зізнався, що раніше дружив із російським гумористом Олександром Реввою, який зараз більш відомий як "Артур Піріжков". Проте після 24 лютого 2022 року вони припинили спілкування.

Причиною розірвання дружби стала повномасштабна війна та мовчання Пірожкова.

Про це Сашко Чемеров розповів в інтерв'ю одному з українських видань.

Саша Чемеров. Фото:instagram.com/sashachemerov/
Саша Чемеров. Фото:instagram.com/sashachemerov/

"Я раніше активно працював з Артуром Пірожковим, ми навіть товаришували. Але він себе виявив реально як худобу. Більше того, просто ніяк не відреагував, я йому надсилав відео та фото військових подій, намагався його розбудити якимось чином. Але, на жаль, даремно! Він ніяк себе не виявив, мовчить і досі. Він, до речі, громадянин України з українським паспортом.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також він розповів, що працював із продюсером Юрієм Бардашем, який втік до Росії і вже отримав громадянство країни-агресора.

Юрій Бардаш. Фото скріншот Telegram
Юрій Бардаш. Фото скріншот Telegram

"Я працював з Бардашем дуже довго і дуже давно. Ми зробили з ним Quest Pistols та гурт "Нерви", а також Леру Козлову з "Ранеток". Справа в тому, що Бардаш дуже любить гроші. Особисто у мене він вкрав мільйони доларів". Зараз він потрапив у ситуацію, якої прагнув. Він працює на ФСБ і отримує гроші від банку зі списку Путіна. Я не можу назвати його людиною, він типовий російське сміття, яке, я впевнений, закінчить дуже погано", - додав Чемеров.

Нагадаємо, конфлікт між співачкою Анастасією Приходько та психологом Наталією Холоденко набирає обертів: "Більше нічим похвалитися не може!".

Раніше повідомлялося, що яхта українського олігарха Ярославського за €50 млн пришвартувалася в Ніцці: та сама, яку обіцяв продати.

Також, Жеваго намагається встановити контроль над шинним заводом "Росава" та "Білоцерківською ТЕЦ" - ЗМІ.