Marvel взяла в руки віник і вирішила розгребти "творчий безлад", що залишився за Джонатаном Мейджорсом, зіркою висхідного актора, відомого своєю роллю головного лиходія Канга в майбутніх фільмах про Месників.

Фільм "Месники 5" вимушено переноситься на невизначений термін, і головний лиходій переглядається, повідомляє The Hollywood Reporter.

За повідомленням The Hollywood Reporter, у грудні 2023 року Джонатана Мейджорса було визнано винним у необережному нападі та переслідуванні в суді Манхеттена після інциденту з його колишнім тренером з руху.

Marvel швидко прийняла рішення відмовитися від актора та переписати сюжети фільмів, пов'язаних з його персонажем, що призведе до мінімізації його участі або повного виключення.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Месники: Династія Канга
Месники: Династія Канга

Перший із переглянутих фільмів про Месників, очікуваний у 2026 році, спочатку називався «Месники: Династія Канга», але тепер отримає нову назву, яка виключає ім'я персонажа.

Джерела стверджують, що навіть до вироку Мейджорсу студія робила кроки для мінімізації його ролі через невдачу "Квантуманії", яка зібрала всього 476 мільйонів доларів.

Крім судового розгляду, роботи над сценарієм уповільнив страйк сценаристів, що призвело до перенесення термінів виробництва фільму з 2024 року.

Поки "Дедпул та Росомаха" планують вихід у 2024 році, інші проекти залишаються у стадії розробки сценарію. Ця затримка приносить Marvel додатковий час для підготовки та надає глядачам можливість відчути очікування нових пригод у MCU.

Крім того, Знай.ua повідомляв, Дідпул і Росомаха зустрінуться в новому супергеройському фільмі: у Marvel заінтригували трейлером з Райаном Рейнольдсом і Гью Джекманом

Також наш портал писав, зірка "Месників" зізнався, що міг не стати Халком через пухлину в мозку: "Помреш молодим..."