29-річна красуня з Дніпра Ганна Неплях, яка у 2021 році здобула титул "Міс Україна-Всесвіт" і взяла участь у десятому сезоні популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк", нещодавно поділилася зі своїми численними шанувальниками в Instagram доволі несподіваними міркуваннями з приводу майбутнього .

Зокрема, модель зізналася, що вже довгий час активно замислюється над материнством і планує найближчим часом заморозити власні яйцеклітини.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

"Я вже відчуваю, що можу щось дати іншій людині", - заявляє Ганна.

Побачивши таке несподіване визнання красуні, багато хто з її передплатників відразу ж припустив, що Неплях, схоже, зовсім не планує народжувати сама і вже зараз готується до сурогатного материнства в майбутньому. Проте сама дівчина поспішила спростувати ці чутки. Вона зазначила, що аж ніяк не проти завагітніти та народити самостійно, якщо така можливість представиться найближчими роками.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories
Анна Неплях, скріншот: Instagram Stories

"Я не проти народжувати самостійно, і якщо я завагітнію, то це буде. Але я не можу планувати і точно сказати, як складеться моє життя", - заявляє Ганна.

При цьому вона зазначає, що якщо раптом у 50 років вона захоче ще дитину, то вже зможу скористатися замороженими раніше яйцеклітинами.

Нагадаємо, не дозволяв, принижував і розбив голову: "Міс Україна-Всесвіт" шокувала подробицями тривалих стосунків

Як повідомляв "Знай.uа", "Міс Україна-Всесвіт" похвалилася новими формами і запалила соковиті вишеньки: мінус 12 кг за 7 місяців.

Знай.ua писав, "Міс Україна-Всесвіт" засвітила апетитні сідниці в Парижі: "Вишуканий жопний контент"