Відомий український астрологічний експерт та енергетичний практик Валерій Шатілович ще під кінець грудня 2023 року склав прогноз на рік Дракона. За його словами, 2024 року в Україні ще триватимуть бойові дії, є загроза окупації нових територій. Проте, за словами Валерія, незабаром буде звільнено Запорізьку та частину Херсонської області.

Також Валерій Шатілович заявив, що у 2025 році є шанси на затихання війни, а у 2026 – повне закінчення.

Даний прогноз екстрасенс Валерій Шатілович зробив ще 29 грудня 2023, він доступний для перегляду в YouTube.

Валерій Шатилович
Валерій Шатилович

За його словами, є всі шанси звільнити Запорізьку область і частину Херсонської області. Однак звільнення даватиметься з великими втратами. Екстрасенс бачить можливості і для звільнення Донецької області, проте найважче буде у Луганській області.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Юрій Шатилович. Фото скріншот з Youtube
Юрій Шатилович. Фото скріншот з Youtube

"У 2026 році вже не бачу війни, тут бачу людей, які радіють, ляскають у долоні, але в повітрі ще є запах війни. Це може бути, що якісь території ще не будуть звільнені або якісь локальні конфлікти ще продовжуватимуться" ", - зазначив Шатіловчі.

За його словами, зараз Україна все ще перебуває у підвішеному стані, і на даному етапі потрібно лише йти вперед та воювати. Зараз Україна ще не може закінчити війну: вона між двома вогнями, двома силами.

Екстрасенс переконаний, що Україні потрібно відпрацювати свою карму, щоби війна не повторилася.

Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube
Юрій Шатилович із ведучою. Фото скріншот з Youtube

"Одна з помилок України, про яку говорять астрологи, це зрада Україною власної віри - ми зреклися нашої віри, слов'янських богів, в яких вірили наші предки. Ось і зараз усі слов'янські народи страждають - з тих пір на нашій території страждають усі люди, це і частина Росії, Білорусії", – резюмував Шатілович.

Нагадаємо, екстрасенс "скасувала" весілля клієнтки, порадивши їй шалену ідею: "На жаль, ми...".

Раніше повідомлялося, що окупанти бездушно розстріляли українських військових: були абсолютно беззахисні.

Також, переможниця "Битви екстрасенсів" попередила про повторний наступ росіян: "Вони чекатимуть 2-3 тижні…".