Відомий український шоумен і реп-виконавець Потап після початку повномасштабного вторгнення все частіше буває за кордоном на гастролях, нещодавно відвідав церемонію музичної премії Lo Nuestro Awards у Майамі.

Це одна із найпрестижніших нагород у світі іспаномовної поп-музики. Тому, ясна річ, чому там був Олексій із Настею Каменських. Потап не лише з'явився на червоній доріжці у знаменитому концертному комплексі Kaseya Center, а й зробив цілу низку фото зі світовими зірками.

Потап. Фото Instagram
Потап. Фото Instagram

На одному із спільних кадрів з українцем опинився відомий американський реп-виконавець Machine Gun Kelly, справжнє ім'я якого Колсон Бейкер. Він також відомий як наречений голлівудської актриси Меган Фокс. І ось користувачі вирішили нагадати Потапу про недавній скандал, пов'язаний із цією актрисою.

"Можна було запитати в нього, що це його наречена Меган Фокс за хрін закинула про українських дівчат у своєму передостанньому повідомленні в Instagram?", - запитують у нього.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Настя Каменських та Потап з MGK, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап з MGK, скріншот: Instagram

Нагадаємо, нещодавно Меган Фокс у підписі до публікації "жартома" порівняла себе з українками, назвавши їх "надувними ляльками", а згодом ще й додала, що схожа швидше на "супердорогу силіконову інтим-іграшку з Японії".

Нагадаємо, зірка Голлівуду Меган Фокс жорстоко принизила українок, акторці пророкують "загибель" кар'єри.

Як повідомляв "Знай.uа", у Барселоні виявився нікому не потрібен: Потап відлетів "продюсувати" до Колумбії

Знай.ua писав, "Настя з новим чоловіком в Іспанії": блогер "поховав" пару Каменських і Потапа