Українська поп-діва Аліна Гросу нещодавно зацікавила шанувальників загадковим знімком зі своїм таємничим новим обранцем.

Вона позує у розкішній весільній сукні з довгим шлейфом та фатою... проте, як виявилося, це фото стало просто своєрідним анонсом до прем'єри нової пісні під назвою "Туман кохання".

Публікація Аліни Гросу, фото: Instagram
Публікація Аліни Гросу, фото: Instagram

Разом із романтичним кадром Аліна оприлюднила невеликий відеоролик, де вона ходить по жвавих київських вулицях.

Відео супроводжує підпис: "Челлендж: покажи того, хто забрав твоє серце".

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Отже, зірка першою відгукнулася на цей челендж і нарешті продемонструвала шанувальникам обличчя свого таємничого обранця, вставивши їхнє спільне фото наприкінці відео. Хоча на знімку обличчя "коханого" так і залишилося прихованим від сторонніх очей, знову привертає увагу те, що він, швидше за все, був зроблений під час весільної церемонії за участю зірки.

Адже на фото Аліна постає саме у розкішному весільному вбранні з довгим шлейфом, а її партнер - у вишуканому костюмі та краватці. Більше того, на пальці чоловіка видно кільце! Хоча це може бути і правдою, адже 2023 року, через рік від моменту розставання з Полянським, Гросу знайшла нове кохання.

Нагадаємо, "труселя, нема чим здивувати": спокуслива бджілка Аліна Гросу показала те, що бачили мало хто

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу зганьбилася перед передплатниками розповідаючи про ЛГБТ-друзів: "Не кримінал, але..."

Знай.ua писав, хлопець Аліни Гросу в екстремальній позі зняв зірці чуттєвий кліп: "Знову закохана"