Всі ми в тій чи ченці бажаємо їсти достатньо грошей і багато хто з нас іде на різні хитрощі, щоб цього досягти.

Хтось покладається лише на свою працездатність та таланти, а є й ті, хто допомагає собі та іншими способами. Наприклад, ви знали про таке визначення, як "багатий диван"? Ні? Тоді зрозуміло, чому вам не вистачає грошей.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

У чому сенс теорії "багатого дивана"

Основне правило теорії "багатого дивана" - відсунути його від стіни. На перший погляд, це може здатися дивним, але з езотеричної точки зору це створює сприятливі умови для циркуляції енергії в кімнаті. У великих приміщеннях, де дозволяє відкрите планування, найкраще відсувати диван подалі від стіни, створюючи візуальне відчуття простору.

Якщо планування не дає змоги відсунути диван далеко, можна скористатися хитрістю – додати настінну полицю для декору над диваном. Це не тільки створить візуальний простір за предметом, але також додасть інтер'єру затишку.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як почистити диван. Фото: скрін youtube
Як почистити диван. Фото: скрін youtube

Однак, щоб досягти максимального ефекту, фахівці фен-шуй рекомендують помістити диван у центр кімнати. Це не тільки створить гармонію в інтер'єрі, але й посилить потоки енергії ці, що обвивають вас під час відпочинку. Важливо наголосити, що ця рекомендація особливо актуальна у рік Дракона, коли добробут та фінансовий успіх стають особливо значущими.

Після розташування дивана в центр кімнати ви, можливо, помітите зміни у вашій енергетиці. Потоки ці стануть гармонійнішими, що може позначитися на вашому загальному фізичному та емоційному стані.

Чистка дивана, фото pufetto
Чистка дивана, фото pufetto

Нагадаємо, що гаманець "погладшає" на кілька тисяч: українцям виплатять грошовий бонус.

Раніше ми повідомляли, що терміново викидайте чеки і покладіть сіль або сірник: прикмети про гаманець для багатства.