Українська співачка, екс-ведуча шоу "ЖВЛ" та учасниця гумористичного проекту "Жіночий квартал" Віра Кекелія нещодавно вдруге стала мамою, але це не заважає їй активно вести Instagram.

Віра Кекелія влітку 2022 року вдруге стала мамою і народила від чоловіка Романа Дуди в Грузії прекрасного сина, якого назвали Матвієм.

Віра Кекелія, фото з Instagram
Віра Кекелія, фото з Instagram

Вона швидко прийшла у форму і повернулася до роботи, а потім для каналу "1+1" вирішила розповісти про свої відчуття та поділитися цінними порадами з молодими мамами.

Насамперед вона зазначила, що не варто відмовлятися від допомоги, яку пропонують близькі, адже на шляху до ідеалу, чого так прагнуть багато мам, можна "загнати себе в кут". Особисто їй допомагає відволіктися та розвантажитися робота у "Жіночому кварталі".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також зірка рекомендує молодим дівчатам мати корисні звички. Наприклад, ходити на тренування у зал чи масаж.

Віра Кекелія, фото з Instagram
Віра Кекелія, фото з Instagram

Нагадаємо, що Віра Кекелія показала свої муки через путін, але не забула нафарбуватися: "Про красу не треба...".

Раніше ми повідомляли, що Віра Кекелія зізналася, чому боялася засудження оточуючих: "Бути непомітною". З дитинства і до сьогодні зірка бореться із цією внутрішньою проблемою.