Відома співачка Аліна Гросу регулярно радує шанувальників своєю творчістю та свіжими постами у Instagram.

Крім музики, вона також займається акторською майстерністю та успішно знімається в серіалах.

Публікація Аліни Гросу, фото: Instagram
Публікація Аліни Гросу, фото: Instagram

Аліна Гросу одного разу показала зворушливе фото зі своїм молодшим братом, який народився у 2017 році і незабаром піде до першого класу, що дуже хвилює співачку. Також вона наголосила, що навіть не помітила, як подорослішав хлопчик.

Зірка побувала у рідних Чернівцях, провела час із сім'єю, завдяки чому зарядилася енергією, але в результаті їй довелося виїхати, як би сильно вона цього не хотіла.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

[quote author=""]"Ні на секунду не хотіла б покидати рідні стіни, тому що ніде так не добре, як вдома 😔 Але маємо знову їхати, летіти… на навчання. Мене чекає дуже довга дорога", - поділилася вона. /quote]

Скріншот з Instagram, Аліна Гросу
Скріншот з Instagram, Аліна Гросу

Плани у Аліни грандіозні, а пов'язані вони з рідною країною, яка вже майже 2 роки існує в умовах війни. Гросу хочеться, щоб увесь світ говорив про Україну, але не лише через музику. Їй вдалося заінтригувати та викликати розчулення шанувальників.

Коментарі - instagram.com/alina_grosu/
Коментарі - instagram.com/alina_grosu/

Нагадаємо, що Аліна Гросу зганьбилася перед передплатниками розповідаючи про ЛГБТ-друзів: "Не кримінал, але...".

Раніше ми повідомляли, що спокуслива бджілка Аліна Гросу показала те, що бачили мало хто.

Також стало відомо, що хлопець Аліни Гросу в екстремальній позі зняв зірці чуттєвий кліп: "Знову закохана".