В Америці сталася історія, яку не можна назвати інакше як шокуючою. Жінка на ім'я Джанін Пірсон та її мати вирішили подати до суду на лікаря з репродуктології з Нью-Гейвена, звинувачуючи його в тому, що він використав свою власну сперму для запліднення її матері у 1980-х роках.

Події набули несподіваного обігу, коли Пірсон, яка була єдиною дитиною в сім'ї, з волі випадку зробила тест ДНК і виявила 22 зведені брати і сестри. Це шокувало жінку та порушило питання про спадщину. Але самий шок чекав на неї далі.

Вагітна жінка / фото: Freepik
Вагітна жінка / фото: Freepik

Одна з її нових сестер зв'язалася з нею і розкрила моторошні подробиці їхньої історії. Матері зведеного брата і Пірсон відвідували ту саму клініку репродукції в Нью-Гейвені і зверталися до одного лікаря – Бертона Колдуелл.

Цей факт призвів до того, що Пірсон та її мати подали позов, стверджуючи, що Колдуелл обдурив їх, заявивши, що сперма належить студенту медичного університету Єльського університету з дуже обмеженим потомством.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Хвора жінка / фото: Freepik
Хвора жінка / фото: Freepik

Наслідки такого обману виявилися шокуючими та травмуючими. Пірсон виявила, що двоє її зведених братів і сестер зустрічалися в середній школі та мали інтимні стосунки, не знаючи про свої родинні зв'язки. Це розкололо її серце, оскільки ці стосунки були неузгодженими та створили внутрішньосімейні драми.

Джанін Пірсон прийшла додому до лікаря, щоб дізнатися правду, і незабаром він визнав свою провину. Проте, він не сильно каявся, закидаючи жінку питаннями.

Вагітна жінка / фото: Freepik
Вагітна жінка / фото: Freepik

"Він також запитав мене, скільки в нього онуків, які мої оцінки в школі і як я навчалася в коледжі", –сказала Пірсон.

Лікар, якому зараз близько 80 років, припинив свою практику 2004 року. Професор Анджела Метті зазначила, що подібні випадки є не лише кричущими, а й неетичними. Втім, на рівні законів, ні на федеральному, ні в їхньому штаті немає заборон на подібні дії.

Зараз Пірсон та її мати прагнуть не лише юридичної відповідальності, а й висвітлення таких проблем.

Раніше ми писали, закордонний лікар "лікував" вагітну українку з кровотечею парацетамолом

Також наш портал повідомляв, чоловік після розлучення хоче забрати у колишньої нирки: наважився на операцію, а вона пішла до іншого