Астрологи за кольором очей можуть визначити багато чого – характер, долю людини та інше, а цього разу вони поділилися, володарки яких очей мають найбільший шанс на добрий достаток.

Величезна різноманітність відтінків очей робить кожну людину унікальною, але астрологи все ж таки розділили їх на види і з'ясували, кому світить забезпечене життя.

Астрологія, фото з ТСН
Астрологія, фото з ТСН

Зелені

Незважаючи на те, що жінки з таким кольором очей тісно пов'язані з дорогоцінним камінням, у них буде середній рівень статку в житті. Не варто розраховувати на надхмарні багатства.

Карі

Один з популярних кольорів очей, але, на превеликий жаль, фінансовий успіх, що не притягує. На них чекає статок нижче середнього. Цього вистачить на базові життєві потреби, але про великі покупки залишається лише мріяти.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Очі, фото Pxhere
Очі, фото Pxhere

Сірі

Топаз, з яким пов'язані володарки сірих очей, обіцяє дивовижне везіння у сфері фінансів. Астрологи пророкують їм достаток вище за середній.

Блакитні

До таких жінок гроші ніби липнуть, бо домінантне каміння - дорогоцінне. Блакитнооким щастить народжуватися в багатих сім'ях, але навіть за труднощів вони можуть самі себе забезпечити.

Об'єм волосся, фото angelface
Об'єм волосся, фото angelface

Нагадаємо, що треба знати всім знакам Зодіаку: чим можуть закрутити голову жінки по гороскопу.

Раніше ми повідомляли, що успіх прийде, можна навіть не напружуватися: 4 знаки Зодіаку, за якими удача буквально женеться.

Також стало відомо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоби потім не дивуватися.