В інтернеті останнім часом набирає популярність кумедне відео, зняте камерою відеоспостереження в будинку однієї з користувачів TikTok.

Ролик зафіксував незвичайні пригоди цілого виводку домашніх котів у нічний час. Автор відео розповіла, що опублікувала цей забавний запис на прохання своєї бабусі. За її власним зізнанням, вона ще ніколи не вставала з ліжка так швидко, як тієї ночі. Користувачів міг налякати величезний хрест на стіні, який завжди знаходиться там, де відбувається щось паранормальне.

Ніч у будинку, скріншот: TikTok
Ніч у будинку, скріншот: TikTok

На записі можна побачити, як ціла юрба котиків носиться на всіх парах по квартирі, зачіпаючи за стіни і збиваючи все на своєму шляху.

А ось підпис до відео говорить сам за себе: "Мої кішки будять мене о другій годині ночі. Я: думаю, що хтось пробрався додому".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Можна тільки уявити жах і переляк господині будинку, коли вночі вона прокинулася від гучного галасу. Вона могла подумати про небезпечного грабіжника, а правда виявилася куди "безпечнішою".

Ніч у будинку, скріншот: TikTok
Ніч у будинку, скріншот: TikTok

Коти не становлять жодної загрози... хіба що для кількох бідних рослин чи зламаної вази.

"У мене так сильно болить живіт від сміху", "Важливо, щоб усі залишалися спокійними, холоднокровними та зібраними", "Всі, крім нього, знають, від чого біжать", "Коли я прочитав "кішок", я чекав на двох, а потім вилетіла банда, я вмираю, боже мій", - пишуть користувачі в коментарях.

@uh.kimmygray

Posting to “the tiktock” per my grandmothers request, I don’t think I ever got up faster #cats #crash #fyp #2024 #breakin

♬ original sound - SpongeBob background music

Нагадаємо, "думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма

Як повідомляв "Знай.ua", українці схвалили дивний спосіб боротьби зі стресом: миють могили, щоб заспокоїтися

Знай.ua писав, молоду жінку вважали мертвою, але вона "воскресла" в мішку для трупів