Цьогоріч весна може стати для України переломною. В цей період часу ми отримаємо зброю та авіацію від партнерів та будемо проводити контрнаступальні дії, які можливо призведуть до переговорів.

Такі події спрогнозувала практикуючий таролог із Чорнобаївки Стелла на своєму Youtube-каналі.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Вона зазначила про те, що хоча весна буде дуже важкою для українців, вона стане для нашої країни переломною, адже ми нарешті отримаємо літаки, зброю та техніку від наших міжнародних партнерів.

"Нам навесні прийде допомога. Зброя, техніка, літаки. Те, що відбуватиметься навесні, матиме великий вплив на війну. Війна триватиме. Україна буде робити наступальні дії, тому що ми отримаємо зброю. Це дозволить нам повертати території, але будуть інші неприємні події", - додала вона.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Стелла припускає, що завдяки новому озброєнню ЗСУ зможуть повернути Херсонський напрямок і якщо їм це вдасться, то далі фронт посиплеться.

Окупанти. Фото: кадр з відео
Окупанти. Фото: кадр з відео

Після успіхів наших захисників на фронті, наприкінці 2024 року, ймовірніше за все, будуть перемовини із росією. Однак, їх результат не призведе до перемоги, а буде мати тимчасовий характер.

"Карти показують, що потрібно визначитися. Переговори можливі у другій половині 2024 року. Вони будуть не дуже втішні для нас. Можливо, буде що-небудь тимчасове. Припинення вогню або повернення територій", - пояснила таролог.

Нагадаємо, екстрасенс "скасувала" весілля клієнтки, порадивши їй шалену ідею: "На жаль, ми...".

Раніше повідомлялося, що окупанти бездушно розстріляли українських військових: були абсолютно беззахисні.

Також, переможниця "Битви екстрасенсів" попередила про повторний наступ росіян: "Вони чекатимуть 2-3 тижні…".