У розквіті сил, на 28-му році життя, Емілі Уайлс із австралійського Брісбена зіткнулася з жахливим викликом долі.

На 33-му тижні вагітності у молодої жінки виявили величезну 5-кілограмову пухлину, що росла в її утробі поряд з очікуваним малюком. Лікарі були змушені негайно провести екстрену операцію кесаревого розтину, щоб урятувати життя матері та дитини. Про це повідомляє Daily Mail.

Вагітна, але не лише дитиною, фото: Facebook
Вагітна, але не лише дитиною, фото: Facebook

Хлопчик, якому було дано ім'я Ілай, народився на сім тижнів раніше терміну. Новонароджений деякий час перебував у відділенні інтенсивної терапії, проте його життя незабаром нічого не загрожувало. Однак для самої Емілі шлях до одужання виявився надзвичайно важким та тернистим.

Аналізи виявили у молодої матусі рідкісну та агресивну форму раку яєчників. Зараз їй доводиться паралельно долати складний 4-місячний курс хіміотерапії та піклуватися про новонародженого Ілая та дворічного старшого сина.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Вагітна, але не лише дитиною, фото: Facebook
Вагітна, але не лише дитиною, фото: Facebook

Хірург Сара Янсенс пояснює, що рак рідко вражає плід або проникає через плаценту, проте існує величезний ризик здоров'ю самої матері.

Розповівши свою історію, Емілі Уайлс застерігає інших майбутніх матерів про необхідність уважно стежити за станом свого здоров'я і в жодному разі не ігнорувати тривожні симптоми.

Нагадаємо, "думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма

Як повідомляв "Знай.ua", українці схвалили дивний спосіб боротьби зі стресом: миють могили, щоб заспокоїтися

Знай.ua писав, молоду жінку вважали мертвою, але вона "воскресла" в мішку для трупів