Норвезькі метеорологи зіткнулися з абсолютно неординарною та комічною ситуацією під час репортажу про потужний шторм, який вважається найсильнішим у країні за останні 30 років.

Молодий репортер, який вів пряму трансляцію з узбережжя міста Крістіансунн, зазнав несподіваного "нападу" з боку морських жителів. Відео, що миттєво стало вірусним у соцмережах, демонструє, як журналіст із мікрофоном у руках розповідає про погодні умови, стоячи просто неба на кам'янистому березі відкритого моря. Однак раптом сильний поштовх вітру підхоплює звідкись рибу і той потрапляє просто в обличчя репортера, збиваючи його з ніг.

Людина падає на каміння, а за мить його накриває хвиля, змиваючи і її саму, і рибу.

Незважаючи на переляк від такого дивовижного інциденту, метеоролог не губиться і навіть починає сміятися. А ось оператор, який веде пряму трансляцію, просто вибухає реготом, спостерігаючи за цією хаотичною сценою. Ще більшої комічності ситуації додало те, що одночасно з "атакою" риби у репортера несподівано розкрився надувний автоматичний рятувальний жилет.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Слід віддати належне журналісту – навіть опинившись у такій курйозній ситуації перед камерами, він зберіг витримку та почуття гумору.

Зрештою репортерові допомогли піднятися на ноги, і він зміг продовжити свою роботу, хоч і трохи мокрим та пригніченим після незапланованого "нападу" норвезької фауни.

Нагадаємо, у пенсіонера вибухнув статевий орган: уролог мало не знепритомнів

Як повідомляв "Знай.ua", хлопчик народився з аномально великою мовою - лікарі провели унікальну операцію

Знай.ua писав, гучна музика "вбила" українця чужими руками: копи пояснили, в чому справа