Кохання завжди знаходить шлях, навіть коли на її дорозі виникають найбільші перешкоди. Але іноді випробування бувають настільки жорстокими, що здатні зламати навіть найміцніші почуття .

Олександра та Хосе були щасливою молодою парою, яка мріяла про спільне життя. Весілля мало стати вінцем їхнього кохання та обіцянкою майбутнього. Однак цьому не судилося здійснитися... про це розповідає користувач Reddit.

Багаті батьки Хосе вирішили взяти долю сина до рук. Вони прагнули контролювати кожен його крок, обравши за дружину дочку свого ділового партнера. Але серце юнака вже належало прекрасній Олександрі. Ця новина викликала шквал невдоволення та погроз. Мати Хосе, дона Клаудіа, навіть зімітувала серцеву атаку, звинувативши дівчину в зіпсованому здоров'ї та зажадавши компенсації за лікування.

Проте закохані "не зламалися". Вони оголосили про заручини всупереч волі батьків.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

І ось нарешті настала довгоочікувана дата весілля – 18 лютого. Молодята з нетерпінням чекали на цей момент, готуючись до урочистої церемонії. Але раптом їхні мрії були грубо знищені.

Батьки Хосе вдалися до останнього рішення. Вони найняли бандитів, що облили наречену червоною фарбою, зіпсувавши дорогу весільну сукню! Крім того, до зали приїхала поліція з анонімного доносу про наявність наркотиків. Щоправда, офіцерам так і не вдалося знайти жодних доказів злочинної діяльності.

Незважаючи на цей кошмар, Олександра та Хосе стали чоловіком та дружиною. Хоча випробування тривали і після весілля. Родичі хлопця сховали його паспорт, намагаючись зірвати їхній медовий місяць.

Нагадаємо, "думали, я не знав?": наречений зганьбив наречену перед усіма

Як повідомляв "Знай.ua", екстрасенс "скасувала" весілля клієнтки, порадивши їй шалену ідею: "На жаль, ми..."

Знай.uа писав, згоріли живцем? Наречений та наречена спалахнули просто на весіллі, але вони продовжували йти за руки