Мешканець Індії з'їв 39 монет і 37 магнітів для того, щоб наситити свій організм корисним цинком. Чоловік що він здатний "допомагати у бодибілдингу".

Про це пише ANI.

Швидка в Індії доставили чоловіка зі скаргами на блювоту та біль у шлунку, які турбували його вже понад 20 днів.

Чоловік з'їв монети та магніти. Фото:  Sir Ganga Ram Hospita
Чоловік з'їв монети та магніти. Фото: Sir Ganga Ram Hospita

Монети, які ковтав індієць призвели до важкої шлункової непрохідності та вимагали проведення негайної операції.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

На рентгенівському знімку, зробленому перед операцією, можна помітити металеві речі.

У лікарні в Делі витягли з кишечника пацієнта численні монети та магніти.

Під час операції їм вдалося розкрити кишківник і видалити всі монети та магніти. Велику кількість металів також було виявлено у його шлунку та оперативно видалено.

Чоловік з'їв монети та магніти. Фото:  Sir Ganga Ram Hospita
Чоловік з'їв монети та магніти. Фото: Sir Ganga Ram Hospita

У лікарні зазначили, що деякі з магнітів, витягнутих із тіла чоловіка, мали форму серця, сфери, кулі, трикутника та зірки.

З'ясувалось, що індієць вважав, що монети дадуть йому усю користь цинку, однак його споживання може призвести лише до важкого отруєння.

Це все може статись через "вилуговування цинку з монет", яке викликає сильну блювоту та діарею.

Нагадаємо, "Всюди була кров": дівчині "відрізало" п'яту точку через нещасний випадок на човні, а той самий м'яз просто зник.

Раніше ми писали про те, що дівчина вирішила задовольнити свого хлопця в черзі по м'ясо - просто сіла на коліна і "почалося"

Як повідомляв Знай.ua, жінка 20 років насолоджувалася сексом з розпусним привидом, але покинула його, коли побачила "справжнє обличчя"