Всесвітньо відомий американський дует Twenty One Pilots нарешті оголосив про вихід нового альбому "Clancy". Шанувальники творчості гурту зможуть насолодитися прослуховуванням уже 17 березня.

Разом з анонсом гурт випустив перший сингл з майбутньої платівки під назвою "Overcompensate".

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі гурту.

"Overcompensate" вражає шанувальників шаринг синтезаторів, динамічним брейкбітом та альтернативним звучанням. Особливої ​​уваги фанатів з України привернув офіційний відеокліп до нової пісні.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У ньому барабанщик Twenty One Pilots Джош Дан з'являється з українським написом "факелоносець" на капюшоні своєї куртки.

Це не вперше, коли Twenty One Pilots висловлюють підтримку Україні. Раніше гурт скасував концерти в росії через війну в Україні, а також публічно підтримав українців.

Новий альбом "Clancy" стане першим студійним альбомом Twenty One Pilots за останні три роки. Очікується, що ця робота стане справжньою подією у музичному світі.

Нагадаємо, голлівудський актор зустрів український криголам в Антарктиді і залишив їм важливе послання.

Раніше повідомлялося, герою кліпу Imagine Dragons Сашка з Новогригорівки відбудувала зруйнований будинок.

Також, футболіст Олександр Зінченко став геймером, і відзначився у турнірі CS2: є перші "фраги".