Український співак, телеведучий, радіоведучий, ексучасник гурту "ДіО.фільми", та колишній чоловік Наді Дорофеєвої, Володимир Дантес розповів про те, як декілька разів вдало "пророкував" вагітність.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

"Розкажу вам цікаву історію про те, як я два рази у своєму житті зробив передбачення з приводу вагітності – і вони здійснились. Здається треба йти купувати карти таро і нормально заробляти гроші", — заінтригував підписників Дантес.

Артист поділився історією коли він завітав на вечерю в гості до своїх друзів.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Вони чудово проводили час та смакували пасту з креветками, але дружина його друга декілька разів за вечір сказала про те, що не дуже добре себе почуває та припустила, що могла отруїтися.

"І я кажу, а давай по-приколу я сам куплю тест на вагітність, ти вагітна, 100%. І що? В них є чарівна донька Моніка", — ділиться Дантес.

Інше передбачення артиста дивує ще більше. Його близька подруга була вагітна і мала народжувати дитинку десь наприкінці лютого — на початку березня, але Дантес сказав, що малюк з'явиться на світ саме 29 лютого.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

"Мала одразу з приколом буде, раз на чотири роки, це диво, це унікальна дитина буде. І сьогодні вона записує мені кружечок, каже "Вова – ти відьма, я народила", — додає музикант.

Нагадаємо, що Вова Дантес показав, як вчить слова із сином Кацуріна, поки він розважається з Дорофєєвою: "Найкращий тато".

Раніше ми повідомляли, що приховують у соціальних мережах: у родині Дантеса та Кацуріної з'явився малюк

Також стало відомо, що Вова Дантес "рубав" каре і вирівняв волосся: нарешті прислухався до фанів.