Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами у соцмережі Instagram.

Українські зірки припинили будь-яку співпрацю з росією, щойно розпочалася повномасштабна війна, а деякі й після 2014 року.

Злата Огнєвіч, фото з соцмереж
Злата Огнєвіч, фото з соцмереж

Тільки ось бік агресора ніяк не хоче цього приймати. Так, Златі Огнєвіч якось запропонували прорекламувати російський товар.

Про це зірка розповіла в Insta Stories. З її представниками зв'язалися і зробили пропозицію про рекламу, від якої вона відмовилася, але що був за товар не уточнила.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Люди, які живуть у Росії, вважають абсолютно нормальним, що я тут, в Україні, рекламуватиму російські товари. Що в них в голові?", - поділилася вона.

Злата Огнєвіч, фото - https://www.instagram.com/zlata.ognevich/
Злата Огнєвіч, фото - https://www.instagram.com/zlata.ognevich/

Другий випадок обурив Огнєвіч ще більше. Знову ж таки, їй запропонували співпрацю, тільки вже артист із Росії. Він хотів записати із Златою спільний трек, використовуючи її пісню.

Більше того, артист хотів включити її до співавторства та пустити монетизацію, а це означало б, що Огнєвіч публічно співпрацює з країною-терористкою та заробляє на цьому.

"Цинізм вищого ступеня", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч пережила найбільший "гастрольний" жах: "Досі всю трясе".

Раніше ми повідомляли, що всюди переслідував і погрожував вбити: Злата Огнєвіч зустріла чоловіка, який на неї напав.