Відома 22-річна модель Playboy Хіке Коннінгс, яка з'явилася на обкладинці нідерландського випуску журналу для дорослих, нещодавно вирішила розповісти, як пройшло її знайомство з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо у нічному клубі.

Дівчина назвала актора занадто "старим і дивним" і відмовилася їхати до нього додому, оскільки чула від знайомих про його "дивні пристрасті в ліжку".

За словами красуні, вони познайомилися у закладі, куди пускають не всіх. Про це пише Daily Mail.

Хіке Коннінгс, фото: Instagram
Хіке Коннінгс, фото: Instagram

"Це було в секретному клубі в Лос-Анджелесі, куди можна потрапити тільки на спеціальне запрошення. Я побачила його, як він сидів у чорній толстовці та чорній кепці, і ми зустрілися поглядами", - розповіла Хіке.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Лео Ді Капріо, фото: The Sun
Лео Ді Капріо, фото: The Sun

Після цього менеджер Лео покликав її до столу і сказав: Лео хоче поговорити з тобою.

Хіке Коннінгс, фото: Instagram
Хіке Коннінгс, фото: Instagram

Хіке зазначила, що чутки про те, що 49-річний актор вважає за краще зустрічатися виключно з моделями не старшими 25 років, мають підстави. У клубі вони цілувалися, причому поцілунок із зіркою дівчина назвала "середнім".

Хіке Коннінгс, фото: Instagram
Хіке Коннінгс, фото: Instagram

"Це було нормальним, але, безумовно, не найкращим, що у мене було", - зазначила вона.

Коли актор запропонував дівчині поїхати до нього додому, вона відмовилася, що дуже здивувало його.

Хіке Коннінгс, фото: Instagram
Хіке Коннінгс, фото: Instagram

"Він був =шокований. Звичайно, він до цього не звик. Коли я сказала, що недостатньо добре його знаю, він відповів "Я поважаю це"", - розповіла дівчина, додавши, що після її відмови Ді Капріо звернувся до іншої дівчини, і з нею поїхав додому.

Хіке зазначила, що чула від знайомих дівчат, яким довелося провести ніч з актором, про його дивну поведінку в ліжку.

"Одна подруга сказала, що він був у навушниках під час сексу, тому що не хотів її чути. А інша заявила, що він навіть поклав їй на голову подушку... Ні, Лео занадто дивний і старий", - закінчила модель.

Актор дійсно вважає за краще зустрічатися з дівчатами не старше 25 років. За це його часто критикують: актриса Кетрін Райан заявила, що Леонардо Ді Капріо зустрічається з дівчатами набагато молодшими за психологічну травму, отриману на зйомках "Титаніка": актор нібито застряг в образі свого привабливого персонажа Джека. А телеведуча Мегін Келлі засудила один із його останніх романів із 19-річною моделлю, заявивши, що актор зустрічається "майже з підлітком".

Нагадаємо, соковиті форми Дженніфер Лопес ледь вмістилися у весільній сукні українського бренду.

Раніше повідомлялося, 25-річна дівчина Ді Капріо засунула руку йому прямо в труси на публіці: акторові довелося "ховатися".

Також, Disney показала світові перший кадр рімейку "Білосніжка та сім гномів": прем'єра ще не скоро.