У відвертому інтерв'ю з Машею Єфросиніною українська співачка Кристина Соловій зізналася, що у неї справді були стосунки з відомим письменником Сергієм Жаданом.

Довгий час пара приховувала свій роман від громадськості, хоча час від часу з'являлись чутки про їхнє спільне проведення часу.

Христина Соловій. Фото: скрін відео
Христина Соловій. Фото: скрін відео

Кристина розповіла, що Жадан почав залицятися до неї ще тоді, коли був офіційно одружений. На той момент Соловій також перебувала у стосунках, але не змогла встояти перед його увагою.

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що хотів би зі мною випити. І у нас почалося романтичне спілкування, яке тривало кілька місяців," - ділиться деталями Кристина. Вона зазначила, що їхні відносини стали офіційними під час зйомок кліпу "Юність", коли вже ніхто не говорив про них публічно.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Попри зв'язок, співачка визнала, що її почуття до Жадана не були такими ж глибокими, як його до неї, що й призвело до завершення їхніх стосунків. "Мої чуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трохи впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати," - зізналася Кристина.

Ця історія сильно вплинула на емоційний стан Кристини, і вона зізналася, що через стрес та нервове напруження довго приймала антидепресанти.

Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram
Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram

"Я була ініціатором, тому що я закохалася і не могла бути на двох фронтах," - додала вона, вказуючи на складність ситуації та її рішення зізнатися Жадану про свої почуття до іншої людини.

Раніше Знай.ua писав, що Христина Соловій буде мститись нахабним росіянам. Артистка повідомила, що дружина прессекретаря путіна Дмитра Пєскова, фігуристка Тетяна Навка, вкрала для свого льодяного шоу її відому пісню "Тримай".