Цього року відзначається п'ятнадцятиріччя перемоги норвезького співака Олександра Рибака на Євробаченні з піснею Fairytale, яка принесла йому безмежну популярність у пострадянському просторі. Однак, що ж відбувалося у житті співака усі ці 15 років? Давайте дізнаємось.

Після Євробачення він часто відвідував корпоративні заходи, зняв кілька кліпів в Україні під керівництвом режисера Олександра Філатовича та став учасником різноманітних телешоу в Україні та Росії.

Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube
Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube

Тим не менш, популярність для Рибалки стала "золотою кліткою". Запрошення на закриті заходи іноді вимагали виконання Fairytale п'ять разів поспіль, що викликало роздратування у співака, який хотів рухатися далі.

Рибалка опинився в заручниках свого власного хіта, але знайшов вихід і почав писати пісні двома мовами – англійською та російською. Цей крок дав новий імпульс його творчості, і нові хіти стали популярними у YouTube.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Через дев'ять років після першої перемоги, Олександр вирішив повернутися на Євробачення з піснею "That's how you write a song", але, на жаль, не повторив успіху.

Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube
Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube

Його виступ опинився на 15 місці. І саме ця поразка стала початком її подальших труднощів у житті.

Після провалу на конкурсі розпочалися проблеми зі здоров'ям. Рибалка мучила безсоння, а потім почалися і проблеми психічного характеру, що призвело до залежності від психотропних препаратів. У 2020 році він припинив виступати і почав лікування, страждаючи від головного болю, галюцинацій та кошмарів.

Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube
Олександр Рибак / фото: скріншот Youtube

Невдачі не оминули його і в особистому житті. Рибалка у 37 років все ще холостяк, тому не дивно, що він потрапив у скандал за звинуваченням своєї колишньої подруги у домаганнях. Однак суд у цій справі опинився на його боці.

Останні три роки Олександр Рибак живе у США, де здобув освіту в Колумбійському коледжі, займаючись кінокомпозицією. В Америці він випустив нову пісню "Memories", використавши в рефрені музичну цитату зі свого хіта "Fairytale".

Рибалка також створив мерч з власним ім'ям, включаючи майки, шапки та термоси.

Нагадаємо, " Всі глухі чи я ідіот?": відомий дизайнер та режисер Олексій Залевський розніс пісню Jerry Heil та Alyona Alyona

Раніше ми писали про те, що " Пот, кров, сльози": лідер "Антитіла" розповів, чи готовий повернутися на фронт