У перші дні місяців 2024 року можуть відбуватися небезпечні для України події. За словами тарологині Яни Пасинкової, є небезпека для дітей та ризик "втечі" народних депутатів разом із грошима.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу Яни Пасинкової, який доступний для перегляду на YouTube.

Відповідаючи на запитання про найнебезпечніші дати цього року, тарологиня каже, що таких чимало.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"З 4 числа по 13 кожного місяця, поки буде тепло. Тобто якщо будуть великі обстріли, якщо будуть великі загрози, то вони будуть на початку місяця. Квітень місяць буде нести загрозу та погані новини. країні на користь. 8 та 9 місяць, серпень та вересень – це для нас не дуже, знов-таки перші числа цих місяців. Велика небезпека для дітей 1 вересня", – розповіла нам Яна Пасинкова, конкретизуючи небезпечні дати.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"У сьомому місяці у світі ми з вами почуємо про якусь кризу, про якусь біду, що десь немає світу. Це вплине на нашу державу, бо все це пов'язано між собою. Наприклад, як вибори в США впливають на те, як нам постачають зброю, на те, як ми можемо відвойовувати наші землі», – каже таролог.

"Якщо ми говоримо про якийсь "триндець" економічний, то він чекає нас і нашої країни після осені. Тобто наприкінці цього року. Також за три місяці до закінчення 2024 року, восени, ми з вами дізнаємося, що велику партію грошей вивезли з України. Це поки що пророцтво, прогноз. Я дуже сподіваюся, що нас зараз дивляться люди, які можуть на це вплинути, тому що нам з вами жити в цій країні", — каже Яна Пасинкова.

Пасинкова. Скрін Ютуб
Пасинкова. Скрін Ютуб

"З березня наступного року, таке враження, що ми з вами отримуватимемо лише бонуси за все те, що ми з вами пережили", - додає Яна.

Але продовжує: "До середини цього року помре якийсь володар, який має крісло, людина, яка має владу. Причому це буде тоді, коли світ дивитиметься зовсім в інший бік. Не говоритимемо вголос про те, хто саме, щоб не наврочити".

На запитання про те, яка небезпечна історія чекає на Україну навесні, таролог відповідає так: "Найгірше, що може з нами трапитися — це обстріли житлових будинків і там є діти. Друге, що може поганого статися — це повторення Авдіївки. Це ймовірні варіанти". Третє, що може поганого статися – те шобло, яке сидить у ВР, може "здригнутися" з нашими грошима.

А ось буде цей рік переломним чи затягнеться війна надовго, Яна Пасинкова каже так: "Договір. Він уже є. Він уже обговорюється. Чи буде цей рік переломним? Він уже є переломним, бо домовляються за нас із вами. Як звучать домовленості "Вони звучать поки що так, що з одного боку ви перестаєте захищати якусь територію, а натомість припиняється напад. М'яко кажучи, погані домовленості".

Українці, діти, фото: Знай. ua
Українці, діти, фото: Знай. ua

На запитання, яке хвилює мільйони українців по всьому світу про те, чи буде завершення зі звільненням усієї території України від окупантів, з нашою перемогою цього року, Яна Пасинкова відповіла нам так: "Ми з вами цього року побачимо світ. У якому вигляді це буде, мирова угода чи домовленості, про які я говорю вже кілька місяців – ми з вами це побачимо… Наскільки це буде класний план для нас з вами, для нашого безпечного майбутнього? Ні, не буде… Поки що з цими домовленостями… - Поворотний для нас з вами".

Нагадаємо, коли наблизиться кінець війни: астрологіня пояснила, коли в Україні розпочнеться позитивний час.

Раніше повідомлялося, 100 000 гривень на місяць: військовим нададуть важливу допомогу.

Також, морози до -8 та сонячні ванни: чим українців порадує весна.