Від 1,5 до 28 тисяч гривень: кому виплатять щедру винагороду

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

З приходом березня в Україні не лише розцвітають перші весняні квіти, а й починають діяти поновлення у сфері соціального захисту. Однією зі значних змін стали підвищення страхових виплат для тих, хто стикається з нещасними випадками на роботі чи професійними захворюваннями. З 1 березня в Україні запущено оновлення страхових виплат для тих, хто стикається з нещасними випадками на роботі та професійними захворюваннями. Щороку в цей час вводять нові коефіцієнти, які враховують зміни у цінах та заробітній платі.

Не забудьте перевести годинники: коли Україна переходить на літній час в 2024 році

Переведення годиннка, фото: Знай.ua
Переведення годиннка, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Незабаром в Україні відбудеться перехід на літній час. У 2024 році переводити годинник потрібно в ніч з 30 на 31 березня о 3 ранку на годину вперед. У цей день на сон зменшиться на 1 годину, тому потрібно спланувати свій розпорядок заздалегідь. Щоб не нашкодити своєму організму, рекомендується добре висипатись і харчуватися, тоді перехід на інший час буде непомітним. Особливо варто бути уважними тим, хто планує цього дня подорож, адже 31 березня весь транспорт курсуватиме вже за літнім часом.

Через суперечки між КП мешканців можуть відключити від води: в Україні вибухнув скандал

Водопровідна вода / фото: Freepik
Водопровідна вода / фото: Freepik

У Полтаві спалахнув неабиякий енергетичний конфлікт між обласним комунальним підприємством "Полтававодоканал" та постачальником електроенергії "Полтаваобленерго". Головний інженер "Полтававодоканалу" Юрій Заставський оголосив про наявність боргу перед енергетичною компанією, що спричинений різницею в тарифах. Хоча розмір боргу і залишається в таємниці, Заставський заявив, що "Полтававодоканал" звернеться до депутатів обласної ради з проханням фінансової підтримки.

Душила ременем: депутат "Слуги народу" Аліна Мустафаєва побилась із власником підозрілого холдингу

Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram
Перепалка Мустафаєва і Ніконова, скріншот: Telegram

Великий скандал і навіть фізичний бій стався між депутатом Харківської міськради від "Слуги народу" Аліною Мустафаєвою та власником холдингу, який постачає в окупований Крим зарядні станції Дмитром Ніконовим. Ось так – словесний конфлікт переріс у бійку. На кадрах видно, що дія спочатку відбувається на парковці у машині Ніконова. Мустафаєва вимагала від нього, щоб він повернув їй телефон. У ролику також видно, що депутат намагалася задушити Ніконова автомобільним ременем, а той, у свою чергу, кликав на допомогу.

Олена Зеленська розповіла про бойфренда своєї доньки: став свідком убивств та підвалів Маріуполя

Олена Зеленська / фото: скріншот Youtube
Олена Зеленська / фото: скріншот Youtube

Олена Зеленська, перша леді України, поділилася глибокою та зворушливою історією своєї дочки Олександри. На тлі війни, яка несе в собі жах руйнування та безліч смертей, іноді спливають історії, які нагадують нам про людяність та силу істинних почуттів. Олександра, 19-річна дочка президента України Володимира Зеленського, знайшла своє кохання в умовах війни. Хлопець дочки, родом із Маріуполя, став свідком жахів воєнних дій, які принесли хворобливі зміни у життя їхньої родини.