У мальовничому містечку, розташованому на березі одного із чарівних озер штату Нью-Йорк, нині виставлений на продаж особливий будинок.

Цей маєток зі своєю унікальною атмосферою та неповторним інтер'єром свого часу належав легендарному досліднику, ім'я якого назавжди увійшло в історію завдяки його невгамовному інтересу до загадки "Титаніка". Ціна будинку складає 1,35 мільйона фунтів стерлінгів, проте його справжня цінність полягає в моторошних деталях, які, як виявилося, стали трагічним передбаченням долі його власника. Про це повідомляє The Sun.

Титанік, кадр з відео
Титанік, кадр з відео

Співзасновник експедиції пошуку "Титаніка" Поль-Анрі Нарджоле загинув у червні 2023 року під час чергового занурення у місце аварії легендарного лайнера.

Переступивши поріг будинку, відразу зрозуміло, що його колишній господар був повністю поглинений історією "Титаніка". Стіни прикрашають численні фотографії корабля, що затонув у 1912 році, а у вітальні на полиці стоїть знімок уламків судна. Навіть у ванній можна побачити тематичний плакат White Star Line, компанії, яка експлуатувала "Титанік". А камін у їдальні увінчаний моделлю самого лайнера, створюючи атмосферу, наповнену духом цієї трагедії.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Буквально за кілька тижнів до свого фатального занурення Нарджоле висловив страшне попередження про небезпеку глибоководних експедицій.

"Якщо ви знаходитесь на глибині 11 метрів або 11 кілометрів і трапляється щось погане, результат буде однаковим. Ви помрете ще до того, як зрозумієте, що щось трапилося, так що це не проблема", - говорив дослідник океану.

Слова Нарджоле виявилися пророчими. За словами лікаря ВМС США Дейла Моле, сильний вибух на глибині міг миттєво зруйнувати підводний човен, роздавивши його пасажирів усередині.

Нагадаємо, дружина мільярдера зізналася, які правила ставить їй чоловік - погодилася б кожна

Як повідомляв "Знай.uа", купили будинок, але він виявився з "подарунком": непроханий сусід відмовився залишати житло

Знай.uа писав, йому допомогла "енергія сонця"? Чоловік рік нічого не їв, залишився живим і зміг сильно схуднути