Відомий пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав дядька Сірожу, у якого нібито родичі в Білорусі, і підняв українцям настрій, пожартувавши про підбитий літак Росії на аеродромі в Мачулищах минулого року.

Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram .

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

За легендою, дядько Сірожа, якого блискавично грає Юрій Великий, і був тим білоруським партизаном, який за допомогою дронів підірвав російський радіолокаційний літак.

Гуморист із перших днів російської агресії почав творити пародії та значно покращує українцям настрій.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Цього разу він розмовляв із "представником розвідки" та намагався не виявити себе, відповідаючи на підозрілі питання українських розвідників.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

На запитання чи чув він про Мачулищ, дядько Сирожа відповідає "Не чули ще про Мачулище". Але, нарешті, зізнається, що хотів із кумом літак викрасти, а не підірвати.

У коментарях українці подякували Великому за настрій та блискучу гру.

"Люблю ваші пародії, просто шедеврально", "Дядька Сергія треба частіше десь "налаштовувати" телевізор", "Що не шедевр - то відео... Ой, того... я хотів сказати "що не відео - то шедевр" ", "Геніальне" , – написали у коментарях.

Cкриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що в "Квартал 95" воскресили Пригожина для українців, Шойгу тут як тут: "Мапуга картова".

Раніше ми повідомляли, що друзі Зеленського з "Квартал 95" показали "секретну валізку" Лукашенка: "Коли потрібний пакет, коли потрібно - маєчка".