Відомий український актор театру та кіно Віктор Андрієнко, який схуд через стрес, а також розповів, як на його плечі плакала Анастасія Заворотнюк, поділився інформацією про свого старого друга, шоумена родом з України Олександра Цекала. Андрієнко шість років знімався в росії. Він також додав, що українських артистів у РФ "кидали на гроші".

Віктор розповів, яка позиція у Цекала щодо повномасштабної війни. Про те, що на початку великої війни Цекало виїхав із країни-агресора до Америки і там зараз будує свою кар'єру Віктор Андрієнко розповів в інтерв'ю проекту "Наодинці".

Сюжет програми "Наодинці" вже доступний для перегляду у мережі YouTube.

Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube
Віктор Андрієнко, скріншот: YouTube

"Він поїхав до Америки. Він прокляв ту країну. Сказав: "Я проклинаю, я не хочу нічого про неї навіть чути". Продав усе, що було", - сказав Віктор Андрієнко.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За словами Віктора Андрієнка, шоумен зараз працює у Голлівуді, як і режисер Олександр Роднянський, який також засудив повномасштабне російське вторгнення.

Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої
Олександр Цекало та Віра Галушка, сестра Брежнєвої

Нагадаємо, що Олександр Цекало (колишній чоловік сестри Віри Брежнєвої Вікторії), який народився та закінчив школу в Києві, жодного разу публічно не висловився з приводу війни Росії в Україні та не засудив військових злочинів диктатора Путіна.

Stories дружини Олександра Цекало, фото: Instagram
Stories дружини Олександра Цекало, фото: Instagram

Нагадаємо, екранна коханка Челентано Орнелла Муті в Москві висловилася проти путіна та війни: "Некорисно...".

Раніше повідомлялося, дочка Пугачової намагаються зламати в Росії: має висловити підтримку війні.

Також, зірка "Сватів" втік із росії і розповів усю правду про колег-путіністів: "Не вважали Україну країною...".