Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1.

Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

В одній із публікацій Катя Осадча розповіла про своє ставлення до 8 березня, яке змінилося після початку війни. Для неї це свято має інше значення, а називає вона його Днем Хранительки.

Ведуча привітала всіх українських матерів та дружин, які стоять пліч-о-пліч з чоловіками та виховують дітей без батьків.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Тих, хто вміє робити сто справ одночасно і в найважчий час має в запасі не одну казку для малюків. Мої дорогі Охоронниці, ви не плачете, коли боляче, а плачете від несправедливості, ви опора всієї нації , ви сила і міць. Дай вам Бог здоров'я та сили!" - написала Осадча.

Катерина Осадча. Фото: Instagram
Катерина Осадча. Фото: Instagram

Також артистка згадала про своє модельне минуле, коли на 8 березня агенти в Парижі задаровували її квітами. У таку дату вона мала багато уваги. Наразі Осадча вважає, що це свято може існувати, але для нього потрібно обрати інший день.

"Дарували квіти цього дня, він не був вихідним, але був таким святом уваги до жінок, що нам було тоді приємно", - поділилася Катя.

Нагадаємо, що чоловік та двоє дітей не перешкода? Оголена Катя Осадча прикрила груди лише однією рукою.

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча знову зіткнулася з темним періодом і Юра Горбунов не врятує: "Не пропустити чогось ще гірше…".