АЗС переписали ціни на пальне: водіям є чому радіти

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Українські заправні станції переписали ціни на скраплений газ. Незважаючи на негативні прогнози, вартість палива поки що тішить. За тиждень із 4 по 11 березня середня вартість зрідженого газу в роздріб знизилася на 0,11 гривні - до 27,90 гривні за літр. Здешевлення відчутним не назвеш, але ціни не зросли і цьому теж можна радіти. Дані моніторингу показують, що в основному зміни відбулися в мережах середнього та нижчого цінового діапазону. Найбільш відчутно середній цінник на автогаз знизився у мережі VST – на 90 копійок, до 26,90 гривні за літр.

Чи варто боятися повернення Трампа: Зеленський пояснив, що важливіше

Зеленський і Трамп, скріншот: Youtube
Зеленський і Трамп, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що будь-який переможець президентських виборів у Сполучених Штатах Америки не зможе ігнорувати громадську думку американців щодо України. Відповідаючи на запитання журналістів про стурбованість можливим поверненням Дональда Трампа до Білого дому, як це бачать європейські партнери, Зеленський поділився своєю думкою. "Якщо американське суспільство не змінить свого ставлення до України, до наших спільних цінностей, до Путіна як до ворога демократії номер один, то незалежно від того, хто буде президентом - Байден чи Трамп - він враховуватиме громадську думку", - заявив Зеленський.

Непридатних зроблять придатними до мобілізації: Верховна рада розгляне правки

Мобілізація
Мобілізація

Наступного тижня депутати почнуть розглядати правки до чинного законопроекту про мобілізацію осіб, які мають I, II, III, групу інвалідності. У діючому законопроекті передбачено одного доглядача на одну особу з інвалідністю. І мова не йде про "постійний догляд", а просто про догляд. В Україні на даний час існує норма, з якою інвалід третьої групи може отримати відстрочку, але Верховна Рада вирішила, що це треба змінити.

Прогнози не на користь гаманців споживачів: як може змінитися тариф на електроенергію

Електроенергія. Фото: скрін youtube
Електроенергія. Фото: скрін youtube

Витрати українців на комунальні послуги можуть зрости, оскільки навесні може подорожчати не лише вода, а й електроенергія. До кінця опалювального сезону тариф на світло для побутових споживачів залишатиметься незмінним – 2,64 гривні за кіловат. Це підтвердив міністр енергетики Герман Галущенко та запевнив, що ціна точно не змінюватиметься до 1 травня. Ймовірно, питання підвищення тарифу на електроенергію порушуватимуть лише у квітні. При цьому міністр не прогнозує, до якого рівня може піднятися ціна і коли точно це станеться. Водночас експерти вже наважилися поділитися попередніми прогнозами і вони не на користь гаманців українців.

Катя Осадча не може забути квіти від сторонніх чоловіків - Горбуновим і не пахне: "Ви не плачете, коли боляче"

Катя Осадча, фото із соцмереж
Катя Осадча, фото із соцмереж

Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. В одній із публікацій Катя Осадча розповіла про своє ставлення до 8 березня, яке змінилося після початку війни. Для неї це свято має інше значення, а називає вона його Днем Хранительки. Ведуча привітала всіх українських матерів та дружин, які стоять пліч-о-пліч з чоловіками та виховують дітей без батьків. Також артистка згадала про своє модельне минуле, коли на 8 березня агенти в Парижі задаровували її квітами. У таку дату вона мала багато уваги.